La Fira del Vaixell d’Ocasió de Empuriabrava prepara ja la seva XXVI edició
 
L'esdeveniment es celebra entre el 12 i el 20 d'abril al Port d’Empuriabrava. L’ACPET estarà present en representació de la Zona Costa Brava

26/03/2014
 
firavaixell2014_A 01 petit (1)
Els professionals nàutics de la província de Girona es preparen ja per la XXVI edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió d’Empuriabrava. La mostra tindrà lloc, com és habitual, al Port d’Empuriabrava i obrirà les seves portes entre el 12 i el 20 d’abril. Coneguda per la gran quantitat d'embarcacions exposades i també per l'alt nivell del producte a la venda, la fira espera rebre, un any més, a tots els afeccionats del mar i la nàutica recreativa.
 
La mostra comptarà amb unes 450 embarcacions exposades a flotació i en sec de tot tipus, des de petites pneumàtiques, embarcacions a motor d'entre quatre i 20 m d'eslora i caiacs fins a àmplia una gamma de motos aquàtiques de dues i tres places. També els interessats en una bona oferta d'embarcacions seminoves trobaran el seu lloc a Empuriabrava, i és que a la Fira cada expositor presenta a la venda una única unitat denominada Milla Zero, vaixells de vegades fins i tot sense matricular que es poden adquirir a preu d’ocasió. Des de fa uns anys, els models Milla Zero poden adquirir-se amb o sense motor amb l'objectiu de donar l'oportunitat a cada client de poder triar la motorització més adequada a les seves necessitats.
 
L'exhibició es complementa amb els atractius de la població d’Empuriabrava, que disposa de la marina residencial més gran d'Europa i de 23 km de canals navegables. Així mateix, el recinte firal compta amb pàrquing als voltants i també amb una excel·lent oferta de restauració i allotjament.

SBC-firavaixell.com 

TORNAR