El Tarragona 2017 del CN Salou guanya el Trofeu Primavera de 420
 
Els regatistes salouencs revaliden el títol de campions de Catalunya de 470 i s’imposen també a les classer Laser 4.7 i Laser Radial
 
Abril 2010
 
470Salou2
Els regatistes del Club Nàutic de Salou, Fernando i Alvaro Urzaiz s’han adjudicat el Trofeu Primavera de Vela de la classe 420 disputat en aigües de la capital de la Costa Daurada. La tripulació salouenca, que fa poques setmanes va classificar-se en el tercer lloc del Campionat d’Espanya absolut de 420, continua la seva progressió en aquesta classe. El triomf dels germans Urzaiz té un important valor ja que per imposar-se, van superar als actuals campions d’Espanya d’aquesta classe, la parella del Club Nàutic Masnou formada per Jordi Xammar i Joan Herp, que es van classificar en tercera posició.
 
A la resta de classes participants al Trofeu Primavera també van dominar els regatistes del Club Nàutic de Salou. Així, a Laser 4.7 el triomf va ser per Anna Miquel (CN Salou), seguida per Alberto Guillén (CN Salou) i Saul Guillermo (CN Vilanova). A Laser Radial, la victòria va ser pel salouenc Ignasi López, seguit de Víctor Salvadó (CN Cambrils) i Gastón Cruz (CN Salou).
 
Salou1
La tripulació del Club Nàutic de Salou formada per Toni Tur i Aleix Sellès també van revalidar el títol de campions de Catalunya de vela de 470, en el transcurs del campionat d’Espanya i de Catalunya que es va disputar al Port de la Selva. Tur i Sellés, van ser la tripulació més regular de les que van prendre part al campionat català a les quatre regates disputades, amb un primer lloc, dos segons i un tercer. Pel que fa al Campionat d’Espanya absolut, els regatistes del Nàutic de Salou van acabar a la vuitena posició final.
 
Els dos regatistes ja havien assolit el títol català l’any passat, pocs dies després de deixar de pertànyer a la classe 420 i passar a la 470. El moment de fer el salt a la nova classe, Toni Tur i Aleix Sellès eren els vigents campions d’Espanya de 420. Els dos regatistes del Nàutic de Salou formen part del programa ARC (Alt Rendiment Esportiu de Catalunya) que impulsa la secretaria General de l’Esport de la Generalitat.
 
SBC / CN Salou

OPINA -TORNAR