VIII Jornades Tècniques i de Treball dels Ports de Catalunya
 
L’esdeveniment va ser un èxit de participació amb 95 representants dels ports catalans i d’altres comunitats com Balears, Euskadi, Valencia i Astúries
 
30/04/2010

DSC_0201
El 28 i 29 d’abril es van celebrar a l’Hotel Ametlla de Mar les VIII Jornades Tècniques i de Treball dels Port s Esportius de Catalunya organitzades per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). L’esdeveniment va ser un èxit de participació amb 95 representants dels ports catalans i d’altres comunitats com Balears, Euskadi, Valencia i Astúries. Un ambient familiar, distens i professional va ser el protagonista durant els dos dies que van durar les jornades. Conferencies, taules rodones, dinars, sopars i moments de descans van fer que el resultat  tant a nivell professional com de relacions entre els diferents ports i les diferents comunitats autònomes es pogués saldar amb un balanç molt positiu.
 
063
El President de l’ACPET, el senyor Xavier Mangrané va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a les Jornades Tècniques amb un discurs de benvinguda i la corresponent presentació de les ponències que es farien durant els dos dies d’estança a l’hotel. Durant el primer dia de les jornades es van exposar temes com el Canvi de Tendències del Mercat Nàutic, la Certificació Q de Qualitat Turística a les Instal·lacions Portuàries o el Tipus d’I.V.A a repercutir en les Instal·lacions Portuàries, entre molts altres. El primer dia es va concloure amb un sopar acompanyat de un ambient d’eufòria i il·lusió, ja que tots els participants van veure el partit de la semifinal de la Champions League, entre el Barça i l’Inter de Milan, amb un desenllaç molt amarg, encara que potser no per a tothom.
 
DSC_0191
El segon dia de les jornades es va parlar sobre la Nova Llei de Nàutica d’esbarjo i posteriorment es va realitzar l’Acte de Cloenda a càrrec del Sr. Oriol Balaguer, Director General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat de Catalunya. Les VIII Jornades es van tancar amb una visita a Sant Carles Marina a on la direcció del Port ens va obsequiar amb un excel·lent aperitiu.

Captura 2010-05-05 12-34-07
Després es va realitzar el corresponent Dinar de Cloenda al Restaurant Varadero enfront la platja i el Club Nàutic, on varem comptar amb l’assistència del Sr. Manel Nadal, Secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Miquel Alonso Herrera, Alcalde de Sant Carles de la Ràpita; el Sr. Oriol Balaguer, Director General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat de Catalunya; la Sra. Rosa Busquets, Subdirectora General de Ports i Costes de la Generalitat de Catalunya; la Sra. Dolors Rodríguez, Gerent de Ports de la Generalitat; la Sra. Míriam Moyes, Cap de Servei de Ports i el Sr. Fernando Collado, Capità Marítim de Tarragona.
 
Des de l’ACPET volem agrair a tots els assistents la seva presencia a les VIII Jornades Tècniques i esperem tornar a comptar amb la vostre participació l’any vinent.


SBC / ACPET

OPINA -TORNAR