El Saló Nàutic de Palma tanca les seves portes després de rebre 33.000 visites
 
La xifra de visitants durant el certamen “deixa patent la crisi del sector” segons al organització
 
02/05/2010

Salon Palma
El XXVII Saló Nàutic Internacional de Palma va tancar les portes el diumenge 2 de maig després d'haver rebut uns 33.000 visitants durant els nou dies que ha durat el certamen, xifra que segons l'organització “deixa patent la crisi del sector” encara que és similar a la de l'any passat.
 
El nombre de visitants ha rondat la xifra de l'anterior edició, malgrat que aquest any hi ha hagut un festiu menys als dies que ha durat el certamen, perquè l'1 de maig ha caigut en dissabte, segons ha ressenyat l'organització del saló en un comunicat.
 
Els visitants han conegut els últims productes i novetats del sector, han participat a més a més en conferències, cursos, presentacions i regates de J80, s'han mostrat interessats en el material exposat i han generat “un interessant volum de negoci per a transaccions posteriors”, segons els organitzadors. Un 70% dels expositors d'aquesta XXVII edició han assenyalat que repetiran l'any que ve i un 8% ha dit no voler participar, segons l'enquesta de satisfacció realitzada.
 

Està previst que el Saló Nàutic Internacional de Palma 2011 se celebri novament en el Moll Vell de la ciutat, del 30 d'abril al 8 de maig del pròxim any.

SBC / Agències

OPINA -TORNAR