Gabriel de Sandoval Sarrias reelegit President de la FEAPDT
 
També formaran part de la nova junta directiva Joan Bellavista, Vicepresident Primer i Patrick Reynes, Secretari General
 
17/05/2010

Sandoval"Membres de la “Federación Española de Asociaciones de Puertos Deportivos y Turísticos” (FEAPDT)

El dia 13 de maig es va celebrar l'Assemblea General de la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics a Tarragona, coincidint amb la celebració de la XIII Jornades de Ports Esportius. En l'Assemblea es va reelegir per unanimitat a Gabriel de Sandoval President de la FEAPDT per un període de quatre anys, fins a 2014.
 
La nova Junta Directiva estarà composta per Gabriel de Sandoval, President, Joan Bellavista, Vicepresident Primer i Patrick Reynes, Secretari General. Així mateix també formaran part José Eraso, Xavier Mangrané, Pau Perez, Tomeu Bestard i Victor Montero.
 
Durant l'Assemblea es va fer un resum de les accions realitzades per la FEAPDT en aquests últims 4 anys i es van apuntar les principals línies d'actuació per als pròxims 4 anys, entre els que es destaquen accions formatives, mediambientals, participació en projectes nacionals i internacionals i accions en  defensa dels interessos dels associats, principalment.
 
La FEAPDT està formada per les associacions de ports esportius de Catalunya, València, Balears, Múrcia, Andalusia, Canàries, Galícia, Astúries i Cantàbria i representa més de 150 ports esportius d'Espanya. En els pròxims mesos s'incorporarà a la Federació els ports esportius d'Euskadi
.

SBC / FEAPDT

OPINA -TORNAR