El Club Nàutic Cambrils, en l'elit de la classe Optimist internacional infantil

Mon Cañellas entra el Grup Or, i es classifica com un dels millors regatistes infantils a nivell mundial

19/05/2010

Mon
Més de 700 participants i 670 vaixells de 16 països s'han donat cita del 13 al 16 de maig en la Dutch Youth Regatta 2010 disputada en aigües de Workum (Holanda). El regatista del Club Nàutic Cambrils, Mon Cañellas, que va participar en classe Optimist, s'ha classificat al lloc número 27, formant part del Grup Or, que engloba als 62 primers classificats, després de disputar 10 proves programades amb condicions atmosfèriques molt variades. Cañellas va signar una bona actuació, amb set proves entre els deu primers classificats. La Dutch Youth Regatta és una de les cites més importants del calendari internacional per a totes les classes infantils i on la participació catalana ha estat notòria per nivell de preparació.

Els altres representants catalans també han tingut un molt bona classificació. Carlos Robles, del Club Nàutic Vilassar de Mar, va acabar en un excel·lent desè primer lloc, arribant fins i tot a tenir opcions de guanyar el campionat. Una desqualificació poc abans de l'arribada de l'última prova el relegà finalment a la 11a posició.

Optimist_Mon
Óscar Pijoan, del Club Nàutic El Balis també va tenir una participació sensacional, en acabar al lloc número 15. La participació catalana en el ‘grup d'honor' Optimist (el Grup d'Or) la tanca el regatista Sígfrid Rovira, del CN Vilassar de Mar,
que va acabar al lloc 50. Uns altres dos regatistes catalans formen part del Grup Bronze: Alfredo Ibáñez, del CN El Balís, i Pau Blanch, del Club Nàutic Llançà.

La regata ha servit de preparació per a les pròximes cites del circuit a nivell espanyol. Els caps de setmana del 22, 23, 29 i 30 de maig es disputa el Campionat de Catalunya Optimist al Club Nàutic d'Arenys de Mar; i el 18 al 24 de juny, el Campionat d'Espanya, en aigües del Club Nàutic de S'Arenal, a Palma de Mallorca.

SBC / CN Cambrils

OPINA -TORNAR

anclas

Vint-i-set regatistes del Club Nàutic Salou participen en la setmana Catalana de Vela

La regata, organitzada pel Club Nàutic El Balís, que és la més nombrosa en quan a participants que es realitza a Catalunya, ha aplegat a gairebé vuit-cents regatistes de tota Catalunya

04/05/2010

El-Club-Náutico-El-Balís-prepara-la-24ª-Semana-Catalana-de-Vela_articlefull
Un total de vint-i-set regatistes del Club Nàutic de Salou han participat en la Setmana Catalana de Vela que s’ha disputat al litoral de Barcelona, organitzada pel Club Nàutic El Balís. Aquesta regata, la més nombrosa en quan a participants que es realitza a Catalunya, ha aplegat a gairebé vuit-cents regatistes de tota Catalunya, que han participat en quinze classes diferents de vela lleugera a més de creuers. Els representants del Nàutic de Salou han tingut una destacada actuació a la classe Làser Radial en la que han encapçalat les tres primeres places de la classificació final. Ignasi López va ser el primer, seguit de Kevin Vallverdú i Gastón Cruz. A la classe Làser 4.7 Anna Miquel va ser la segona classificada. La Setmana Catalana de Vela compta amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya i enguany, ha arribat a la seva vint-i-quatrena edició.

SBC / CN Salou

anclas

Els regatistes del Club Vela Blanes s’imposen a la classificació al I Gran Premi Club Nàutic Masnou

A la classificació general, els participants de Blanes van ocupar cinc dels deu primers llocs

09/05/2010

El passat 8 i 9 de maig es va disputar el I Gran Premi Club Nàutic Masnou en el qual els regatistes del Club de Vela Blanes de la classe Europe van donar-hi una nova lliçó de bona forma, ocupant cinc dels deu primers llocs, incloent-hi els dos primers.

En les categories Juvenil i absoluta l’Albert Codinachs i en David Gayango van obtenir la victòria per sobre dels locals Miquel Llargués, Pau Schilt i Elisabeth Llargués (campiona en la categoria femenina). Els germans Subirà (Aleix i Júlia) també es van situar entre les 10 primeres posicions juntament amb en Jaume Todo.