I Fira Nàutica del Vaixell d'Ocasió de la Costa Daurada del 28 al 30 de mayo
 
Mig centenar d'embarcacions es repartiran en dos escenaris, la zona flotant i la zona de sec. La mostra, organitzada pel Club Nàutic Cambrils, s'emmarca en la III Fira Marítima de Cambrils i Salou
 
07/05/2010

cartel Cambrils
El Club Nàutic Cambrils organitza la I Fira Nàutica del Vaixell d'Ocasió de la Costa Daurada del 28 al 30 de maig. Més de 50 embarcacions de vela i motor s'exposaran al llarg dels 2.500m2 de mostra amb ofertes interessants de vaixells de fins a 15 metres. La primera edició de la Fira Nàutica del Vaixell d'Ocasió s'emmarca en la III Fira Marítima de Cambrils i Salou, un esdeveniment ja consolidat com el millor aparador nàutic de les dues poblacions costaneres.
 
La fira del vaixell d'ocasió compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Cambrils i Salou i de l'Associació d'Indústries Comerç i Serveis Nàutics (ADIN). En aquesta primera edició, les empreses nàutiques presentaran embarcacions de pesca, motores, velers, i de motos d'aigua que es repartiran entre els tres escenaris previstos: la mostra d'embarcacions flotant, l'exposició en sec i la zona d'estands de les empreses nàutiques.
 
La fira s'inaugurarà el dia 27 a les 18h, i estarà oberta al públic des del 28 al 30 de maig a la zona del port esportiu de Cambrils, amb entrada gratuïta als visitants des de les 10 del matí a les 10 de la nit. El visitant podrà gaudir d'un ampli panorama del sector nàutic, tant per al professional com per a l'aficionat, realitzant-se, a més a més, una gran varietat d'activitats paral·leles.

SBC / CN Cambrils

OPINA -TORNAR