El CN Llançà celebra la finalització de les obres de renovació
 
La renovació de les instal·lacions es va iniciar el mes d'octubre del 2010 i han estat finalitzades el passat mes de març en un temps rècord de cinc mesos i mig
 
ABRIL/2011

ClubNauticLlanca
L'assemblea general de socis de Club Nàutic Llançà es va reunir per a celebrar la reunió ordinària, en el transcurs de la qual es van aprovar els comptes de l'exercici 2010, el pressupost per a l'exercici 2011, i el text refós dels estatuts del club. A la reunió, el president del club, Miquel Ferrer, va informar als socis de temes relatius a l'execució de les obres de renovació de les instal·lacions portuàries de Llançà gestionades per l'entitat, les quals es varen iniciar el mes d'octubre del 2010 i es van finalitzar el passat mes de març en un temps rècord de cinc mesos i mig.
 
Després de la reunió els socis es van congregar davant l'edifici de serveis del club, a on el president va donar la benvinguda al Secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, a l'alcalde de Llançà, Pere Vila, a la Sotsdirectora General de Ports, Rosa Busquets, a la gerent de Ports de la Generalitat, Maria Dolors Rodríguez, al responsable de la Zona Portuària Nord, Joan Pere Darbra, i a tots els socis, esportistes, i els membres de l'equip professional del club, agraint-los la seva presència.
 
Miquel Ferrer va dedicar unes paraules d'agraïment a tots els socis que amb la seva decisió presa en assemblea, amb la seva col·laboració en treure les barques del port, i amb la seva aportació econòmica, han fet possible les obres de reforma i millora del port, traslladant el seu parer que tots plegats s’han de sentir orgullosos de les decisions preses en un moment econòmic difícil, i amb la incertesa del futur en la gestió d'aquestes instal·lacions que es van construir amb tanta il·lusió els anys vuitanta. També va dir que han estat responsables i valents en fer front a un problema esdevingut pel desgast dels materials. Considerà també que el club té un port i unes instal·lacions de primer nivell, un port integrat al poble de Llançà, i que dona una imatge turística de qualitat. Destacà també que aprofitant les obres de canvi de les passarel·les i molls s'han fet millores a nivell d'instal·lacions tècniques per optimitzar el consum d'aigua i electricitat, i que s'ha pavimentat la totalitat de vials i zones d'aparcament.
 
Ferrer va afirmar que el club té un port de primer nivell, certificat en els sistemes de gestió de la qualitat i el medi ambient ISO:001 i ISO:14001, comportant això una bona gestió de l'explotació de la concessió del port de Llançà. Va continuar dient que la feina no està acabada, que ara es deixarà passar l'estiu per a gaudir del mar, i a la tardor es reprendrà el treball del club aquesta vegada per aconseguir la renovació de la concessió.
 
Adreçant-se al secretari de territori i mobilitat, Ferrer va afirmar que li va agradar molt que hagués anat a Llançà, que conegués el port i la gent del club nàutic, qui és la que gestiona el port, i li va avançar que el club treballarà per la renovació esperant la seva col·laboració per arribar, mai més ben dit, a bon port. Finalment va felicitat al regatista i col·laborador esportiu del club Gerard Marin, que el passat dia 22 d'abril es va convertir en el regatista estatal més jove que aconsegueix, amb 29 anys, donar la volta al món a vela en el marc de la Barcelona World Race, acompanyat per l'estendard del club a la popa del vaixell Fòrum Marítim Català.
 
Damià Calvet va destacar que el port està magníficament integrat a la ciutat, i va fer esment de l'exemple de col·laboració público-privada de Llançà, a on el club ha fet una gran actuació a la dàrsena esportiva del port, i l'administració està realitzant els treballs de protecció del dic de recer per a garantir la seguretat de les instal·lacions en episodis de temporals de llevant.

SBC /CN LLANÇA

OPINA - TORNAR