La Federació Madrilenya de Vela ja té port
 
Durant el Saló Nàutic de Barcelona Port Castelló va signar un conveni amb la FEMAVE  per convertir-se en el port base de tots els seus regatistes

18/11/2009
 
El port de Castelló es convertirà en la seu física al mar de la federació de vela madrilenya. Durant la celebració del Saló Nàutic de Barcelona, el Real Club Nàutic de Castelló va signar un conveni amb els responsables de la Federació Madrilenya de Vela (FEMAVE) perquè Port Castelló es converteixi en el port base de tots els regatistes registrats en l'ens de la capital d'Espanya. Mitjançant aquest conveni, els federats per la FEMAVE, gaudiran de les mateixes condicions i privilegis que els afiliats a l'entitat castellonenca.

Un dels punts en què més es beneficiarà el RC Nàutic de El Grao de Castelló és el fet que s'incrementarà en gran nombre la quantitat d'amarraments llogats que, al seu torn, ajudaria a augmentar les embarcacions amb seu permanent en aigües provincials. A hores d'ara, el RCN Castelló té 600 afiliats, amb més de 250 d'ells amb embarcació pròpia. Al seu torn, Port Castelló disposa de 400 amarraments, amb una ocupació del 65% i un 35% –al voltant de 140– de places lliures. La gran majoria d'abonats de la Federació Madrilenya tenen actualment els seus vaixells en tres embassaments de la zona, per la qual cosa amb aquest conveni es potenciarà l'esport de la vela a Castelló.

 
També cal destacar el gran impacte econòmic i hostaler que pot deixar a la província la signatura de l'acord. Si els afiliats a la Federació Madrilenya amb vaixell en el nàutic castellonenc decideixen passar els caps de setmana a terra o participar a les regates del RCNCS, la injecció econòmica i d'ocupació hostalera es podrà veure augmentada considerablement. 

Castello
FOTO - Vista del Club de Vela de Castelló al capvespre

SBC comunicación / ePN



OPINA -TORNAR