Patrick Reynes, nou president d'ANADE
 
L'Associació Balear també ha canviat per complet la seva Junta directiva

06/11/2009 
 

El director de Marina Port de Mallorca, Patrick Reynes, va ser elegit el passat cinc de novembre president de l'Associació d'Instal·lacions Nàutiques Esportives (ANADE), després de la celebració de la seva assemblea general en la seu de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB). Reynes substitueix en el càrrec a Ricardo Ferrer actual director del Club Nàutic de Santa Ponça. La vicepresidència d'ANADE ha recaigut en Cristina Marí, directora de Marina Botafoc, qui substituirà el nou president dintre de dos anys.
 
DSCN0048
ANADE també ha renovat per complet la seva Junta Directiva tal i com es va decidir en l'Assemblea General. A part dels càrrecs ja anomenats,  Isabel Teruel i Francisco Sastre faran el propi amb la vicepresidència per Mallorca i Menorca respectivament. Isabel Rigo s'ocuparà de la secretaria i la tresoreria d'ANADE i, per l'últim Bartolomé Bestard i Óscar Siches seran els nous vocals. L'associació presidida per Reynes destaca entre els objectius d'aquest nou projecte “la defensa dels interessos econòmics i socials dels seus associats, la seva voluntat de millorar la comunicació, tant interna com externa, mantenint millor informats sobre les seves decisions i gestions tant als seus associats com a la resta del sector, en aquest cas a través dels mitjans de comunicació especialitzats i de la seva pròpia web” afirmà en un comunicat emès per l'associació.
 
ANADE
ANADE en el seu comunicat  també destaca el desig de potenciar el turisme nàutic com un dels principals motors de l'economia balear, i la importància de saber transmetre tant a les administracions com a l'opinió pública aquest compromís.

SBC comunicación / mallorcadiario.com / Gaceta náutica

OPINA -TORNAR