Vilanova Grand Marina – Barcelona patrocina el prestigiós sopar de capitans de Fraser Yachts a Monaco

La marina per a superiots celebra un còctel en el seu estand durant el Monaco Yacht Show

5/10/2012

Vilanova GM
Vilanova Grand Marina – Barcelona ha patrocinat per quart any consecutiu el sopar de gala per a capitans -Captains’ Dinner and Awards- organitzat per Fraser Yachts, un dels actes més prestigiosos i esperats del Monaco Yacht Show celebrat a finals de setembre. La marina va obsequiar al Capità de l’Any, el capità Takis Tsakos del M/Y Ionian Princess de 45,7 metres d’eslora, amb un cap de setmana per a dues persones a Barcelona.

El capità va rebre també de mans d’Ignacio Erroz, director general de Vilanova Grand Marina – Barcelona, un xec intercanviable per dues setmanes d’amarratge en les seves instal·lacions, un obsequi que també va entregar als altres dos guardonats de la vetllada, la tripulació del M/Y Force Blue de 63,3 metres i la del M/Y Dragon de 41 metres.

Vilanova Grand Marina-Barcelona, que porta cinc anys participant al Monaco Yacht Show com a expositor, va celebrar un còctel en el seu stand en col·laboració amb BWA Yachting, que va congregar a una cinquantena de persones entre clients, amics i periodistes.

SBC-Vilanova Grand Marina Barcelona

TORNAR