Port Segur-Calafell acull el IV Triatló de Calafell 2012

El IV Triatló de Calafell es va celebrar en les instal·lacions de Port Segur-Calafell i els seus voltants a finals de setembre, amb la participació de 500 triatletes, per competir en el circuit català i la lliga de clubs 2012

Oct/2012

triatlon Calafell
L'esdeveniment esportiu va començar al voltant de les 08:30 h del matí amb la secció de natació, i els participants van nedar 750 mt de distància en sprint. A continuació, els atletes van agafar les seves bicicletes per seguir amb la competició, i es van dirigir al Passeig Marítim de Segur de Calafell per completar un circuit de 20 km. Tot seguit, van entrar a boxes per deixar les bicis i seguir amb la tercera i última prova consistent en una carrera a peu de 5 km de distància en sprint.

Per finalitzar, el Sr. Joan Olivella, Alcalde de Calafell, Sra. Olga Elvira, 1ª Tinent d’Alcalde, els Regidors Sr. Juanjo Iglesias, Sra. Maria Verge, el Sr. Albert Beltran, Tècnic d'Esports, entre uns altres, i el President de Port Segur-Calafell, Sr. Luis de Patricio, van ser els encarregats de fer el lliurament de trofeus als més ràpids de la competició.

Els atletes que van pujar al podi van ser, en primer lloc, Iñaki Baldellou (Cd Fasttriatlon) Albert Parreño (Cd Fasttriatlon) i Roger Serrano (CERRR Igualada), sent 2º i 3er classificat. En categoria femenina, com a guanyadora anais Rivas del C.N. Mataró, Marta Botsora (CERRR Igualada) i Sheila Brilles ( CN Mataró ) 2ª i 3ª classificada.

Aquest important esdeveniment es va dur a terme gràcies a la col·laboració de Port Segur-Calafell juntament amb més de 100 voluntaris, tot això organitzat per la Regidoría de Promoció Esportiva de l’Ajuntament de Calafell i Athletic Events.

SBC-Port Segur-Calafell

TORNAR