Èxit de participació en la 36ª edició de la regata de creuers Los Roques celebrada al Club Nàutic Cambrils

Malgrat les males condicions meteorològiques del cap de setmana es van poder realitzar totes les proves previstes

22/10/2012

Los Roques Cambrils
Un total de 19 embarcacions i 95 tripulants van participar a la regata de creuers Los Roques, que enguany arribava a la seva 36ª edició i que va estar marcada per la pluja i el fort vent. Tot i això, la competició es va desenvolupar sense incidències i les embarcacions van poder realitzar un total de tres proves en la regata amb mes participació de la zona sud de Catalunya.

Les males condicions meteorològiques que es van viure al llarg de la jornada de dissabte, marcades per la mala mar i el fort vent, van obligar a la organització a canviar el circuit previst inicialment per traslladar-lo a una zona més resguardada. D’aquesta manera, els participants, en comptes de fer el trajecte d’anada i tornada fins al far de Tortosa van anar del CNCB al Cap Salou dues vegades.

La jornada de diumenge es va desenvolupar amb força tranquil·litat i els regatistes van poder realitzar el circuit Barlovent-Sotavent, tal com estava previst. A l’arribada es va realitzar l’entrega de premis de la mà del President del CNCB, Joaquim Oliva, qui també participava a la regata i del Director Esportiu, Tete Sabaté.

Els guanyadors de la classificació general d’aquesta edició de la regata Los Roques van ser; en primer lloc l’embarcació Miriapodo, del sr. Luis Romeu del RCN Barcelona. La segona posició va ser per Arosa X, tripulada pel sr. Fernando García del CN Hospitalet. Tancava el pòdium la tripulació Modark, amb el sr. Francisco Javier Garcia al capdavant, del RCN Castro Urdiales.

SBC-CN Cambrils

TORNAR