El port de Sitges-Aiguadolç acull la inauguració del Sitges Film Festival 2012

 
Els assistents van fer esmena de l’èxit d’organització, qualificant-lo com un dels millors que s’han organitzat durant els últims anys dins del marc del festival de cinema

15/10/2012
 
el-cuerpo-1
El Port de Sitges-Aiguadolç va acollir la inauguració del Sitges Film Festival 2012 que s’ha dut a terme aquest octubre. El mateix dia de la inauguració els dotze restaurants del port van acollir 600 persones del festival de cine de Sitges. Cada un dels restaurants van disposar d’una carpa on els assistents van poder gaudir de les diferents propostes gastronòmiques que oferien.
 
Cal destacar la presencia de diverses personalitats del món del cinema, com els actors i staff de la pel·lícula inaugural ‘El Cuerpo’, amb noms tan coneguts com Belén Rueda y José Coronado entre d’altres. També van estar presents les autoritats locals encapçalades per l’alcalde de Sitges Miquel Forns. Al finalitzar l’esdeveniment els assistents van fer esmena de l’èxit d’organització, qualificant-lo com un dels millors que s’han organitzat durant els últims anys dins del marc del festival de cinema.
 
D’altra banda també va tenir lloc la primera edició de la regata de Cinema que va reunir embarcacions de Port Ginesta, CN Garraf, Port de Sitges-Aiguadolç i el CN Vilanova. La competició de caràcter lúdic va ser tot un èxit i passarà a formar part dels actes de les properes edicions del Festival.



SBC-Port de Sitges-Aiguadolç

TORNAR