Vilanova Grand Marina-Barcelona esponsoritza el Captains Dinner and Awards al Monaco Yacht Club
Vilanova Marina, disenyada per superiots, vol consolidar-se com a referent mundial de la nàutica d’elit.

28/09/2009
image002

Vilanova Grand Marina-Barcelona, la primera marina del Mediterrani especialitzada en superiots, ha esponsoritzat la novena edició del Captains Dinners and Awards, organitzat per Fraser Yatch i celebrat el passat 24 de Setembre en el Monaco Yatch Club. La marina de Vilanova ha arribat a un acord de cooperació amb Fraser Yatchs, líder mundial en la prestació de serveis integrals per a iots, per a la promoció de la marina entre els seus clients internacionals. Ambdues companyies s'han compromès a treballar conjuntament per a posicionar Vilanova Grand Marina-Barcelona com referent de la nàutica d’elit en el Mediterrani. 
L’esdeveniment acull una trobada anual  de referència internacional en el sector dels iots, on es van reunir capitans i tripulació de selectes iots de tot el món i en el qual, per primera vegada, Vilanova Grand Marina-Barcelona participava com patrocinador.     Durant el sopar, Xiqui Mas, President de Vilanova Grand Marina-Barcelona, va oferir un premi especial als tres finalistes del Captains Dinner Awards. Durant la cerimònia Mas va declarar que “estem molt satisfets de poder col·laborar amb Fraser Yachts en un esdeveniment tan important com el Captains Dinners and Awards, perquè on més còmodes ens sentim és envoltats de capitans i altres experts del sector”.     Vilanova Grand Marina-Barcelona, que compte amb 49 amarradors de 25 a 80 metres d'eslora i tots els serveis necessaris per a atendre els requeriments dels capitans, armadors i tripulacions tant referent a aspectes del vaixell com a les seves pròpies necessitats en terra. La nova marina concebuda i dissenyada exclusivament per a superiots, va obrir les seves portes a l'abril amb la missió de convertir-se en referent mundial de la nàutica d’elit.
  Vilanova Grand Marina-Barcelona integra una infraestructura portuària i una àrea tècnica especialitzada en projectes de repair & refit de grans eslores, el que li aporta un gran valor afegit. La seva ubicació, en la dàrsena interior del Port de Vilanova, en un entorn d'aigües netes i tranquil·les a poca distància de Barcelona i el seu aeroport internacional, representa també un important valor estratègic que es tradueix en un gran atractiu per a armadors i capitans.