Port Masnou llança una campanya publicitària conjunta amb les principals Nàutiques i serveis

Aquesta nova iniciativa pretén consolidar al port com un dels màxims exponents del sector nàutic sota l'eslògan: “Port Masnou – El teu punt de partida: 365 dies amb les millors nàutiques, ofertes i serveis”

26/10/2010

PORTMASNO publicidad alta
Port Masnou, un dels ports de referència de la costa catalana i peninsular, ha apostat per una nova campanya publicitària per consolidar-se com un dels màxims exponents del sector nàutic. Promocions Portuàries junt amb les principals nàutiques i serveis del Port Masnou llancen una campanya de publicitat conjunta, sota l'eslògan: Port Masnou – El teu punt de partida: 365 dies amb les millors nàutiques, ofertes i serveis”.

Les mesures d'aquest nou impuls han començat amb una nova pàgina web, més àgil i funcional, perquè tots els públics puguin accedir a ella sense cap problema. També es realitzaran accions en revistes de referència del sector, sense oblidar multitud d'esdeveniments a les instal·lacions del port, i una infinitat de novetats que faran de Port Masnou un dels màxims referents del sector.

Promocions Portuàries i les empreses nàutiques del port uneixen el seu esforç a fi d'oferir al client un marc incomparable d'ofertes, embarcacions noves i d'ocasió, totes les marques del sector, nacionals i internacionals, complements, serveis i unes instal·lacions de les què es podrà gaudir tot l'any.

Per obtenir més informació poden dirigir-se a la pàgina web:
www.portmasnou.com

SBC /Port Masnou

OPINA - TORNAR