Imatge, difusió i utilitat a la nova web de l’ACPET

L’ACPET presenta la seva nova web al Saló Nàutic de Barcelona

Una de les grans novetats es que es podran reservar amarratges de qualsevol dels ports de l’ACPET des de la mateixa web


IMG_0020
La nova web de l'ACPET ja està pràcticament enllestida a falta dels últims retocs, així ho van manifestar Tomás Gallart, President de l’ACPET i Jordi Blascó, Gerent de l?Associació, a la presentació del Saló Nàutic. Es tracta d’una web molt mes complerta que l'anterior, més atractiva visualment, més informativa i molt més útil pels usuaris i els ports associats.

Una de les prioritats a l'hora de fer la web era la importància de la imatge, i és per això que a la mateixa pàgina principal ja es pot anar visualitzant fotos espectaculars dels ports associats. Es disposarà de fins a cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany), precisament un dels pocs retocs que falten es acabar de completar les traduccions pertinents.

També es podrà accedir a la informació de qualsevol port de l'associació així com a tots els seus serveis. Es podran trobar les empreses que es vulgui buscant des de el mateix port o fent una recerca amb paraules claus, i la mateixa web ens mostrarà totes les empreses que coincideixen amb la recerca, així com la seva ubicació.

La web també estarà connectada directament a les xarxes socials de la propia Associació, com Facebook o al Twitter, així com un link per poder accedir directament al PortNEWS.

En definitiva, en breu l’ACPET disposarà d’una web renovada, útil, pràctica, que faciliti molt el contacte dels usuaris amb els ports, i que promocioni d’una manera molt més eficient a tots els associats. Arrel de la posta en marxa de la nova web, es podrà difondre molt més àmpliament la excel·lent oferta dels ports de l’ACPET. Estem segurs que aquesta nova iniciativa aporti mes visites que mai a la nostra web.


SBC-ACPET