bandera-espana CASTELLANO

Captura 2009-11-03 16-48-04



Captura 2009-11-02 19-21-21



El Saló Nàutic de Barcelona arriba a la 48ª edició

Malgrat la dificil conjuntura el Saló Nàutic obrirà les seves portes del 7 al 15 de novembre

03/11/2009

La 48ª edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona ja està aquí després d’un any complicat pel sector de la nàutica. A partir d’aquest disabte i fins al 15 de novembre es podrà asistir a la Gran Vía i al Port Vell per veure quines iniciatives aportarà aquest Saló Nàutic de Barcelona 2009.

Sota el lema “un mar d’oportunitats”, el Saló apostarà per dos objectius: contribuir a dinamitzar les vendes i captar nous usuaris. Dos aspectes força importants per no dir vitals si ens fixem en les dades facilitades per la Direcció General de la Marina Mercant (DGMM). Les matriculacions d’embarcacions d’esbarjo fins al setembre d’aquest any han caigut un 35,71 % amb respecte al mateix període de 2008. S’han matriculat 5.415 embarcacions enfront de les 8.423 que es van matricular fins a setembre de 2.008. La tendencia negativa del primer semestre es segueix mantenint, sempre per sota de les de 2008, però també es veritat que a mida que l’any va avançant, les xifres de vendes s’aproximen más a les de l’any passat. El Salò Nàutic de Barcelona pot ser el revulsiu que li falta al sector per acabar amb unes xifres esperançadores ja que el 70 % de les vendes del sector que fa el nostre pais, les fa al Saló de Barcelona.

El Saló Nautic de Barcelona es el més important d’Espanya i un dels primers d’Europa pero pels seus visitants, es una gran oportunitat per comprar, per establir contactes, coneixer novetats...etc. Es per aixó que el mateix saló ha posat en marxa unes mesures per incentivar la participació d’expositors que bàsicament es concreta en un pla de fidelització amb ajudes i facilitats per diversos conceptes.

La 48ª edició del Saló Nàutic comptarà com altres anys amb les dos seus habituals: el recinte de la Gran Vía a on s’instalarà la majoría dels expositors, i el Port Vell, on es trobaran les embarcacions de gran eslora i els superiots.

Els visitants tindran a la seva disposició un ampli ventall d’accesoris nàutics. Desde canoas i kayaks, a motos d’aigua, motors, pesca, surf, aixó sense oblidar els habituals iots i superiots del Port Vell. En fi, una gran varietat de productes i opcions pels amants de la nàutica.

El Saló també conservarà les cinc àrees tradicionals del recinte de la Gran Via: l‘Espai d’Innovació, l’Àrea Fun Beach (destinada als joves que vulguin introduir-se al món nàutic), Marina Tradicional (l’aposta per la memória històrica), l’Espai del Pescador i l’Espai del Mar.


SBC comunicación / ACPET

cabecera_screen1024_es

salon nautico


--------------------------------------



El Saló Nàutic exhibirà una oferta molt atractiva pel comprador

Major protagonisme de projectes i motors ecológics

03/11/2009


Amb mes de 1.500 embarcacions de totes les eslores i per tots els presupostos, el Saló Nàutic presentarà atractives ofertes i condicions per la compra d’embarcacions en un any marcat per la crisi, amb la voluntat...CONTINUAR


--------------------------------------



Principals dades del sector nàutic a Espanya 2009

Resum de l’informe economic realitzat amb motiu del Saló Nàutic per Fira de Barcelona

02/11/2009

El sector nàutic a Espanya va mantenir, desde l’any 2002 fins al 2006 una tendència ascendent en quant al numero de matriculacions, amb un creixement acumulat del 22%. Van esser uns anys en els quals era evident la vitalitat de l’economia a Espanya... CONTINUAR


--------------------------------------



Oferta de productes financers per la compra d’embarcacions i amarradors

Acord entre el Saló Nàutic i Deutsche Bank

05/10/2009

Durant el Saló i fins al proper dia 1 de gener de 2010 estaran vigents unes condicions financeres creades pel Deutsche Bank per la compra d’embarcacions i amarradors. L’acord entre la entitat bancaria i el Saló Nàutic Internacional de Barcelona es va signar el passat mes d’octubre...CONTINUAR