Els Ports de Marina Badalona i Sant Carles Marina presents al Saló Nàutic
 
El balanç provisional dels dos ports és positiu en quant a contactes de possibles clients

17/11/2009
 
Els Ports de Marina Badalona i Sant Carles Marina van estar presents amb un estand propi en la 48a edició del Saló Nàutic de Barcelona. Les dues marines coincideixen en que els resultats provisionals –a l'espera d'anar tancant negociacions amb clients captats en el propi saló- són bastant positius.
 
Sant Carles Marina ha estat present al Saló Nàutic amb la intenció de promocionar-se pel fet que es tracta d'un port jove, ja que la seva inauguració oficial es va realitzar fa poc més d'un any. Durant el que ha durat el certamen el port ha ofert amarradors per a embarcacions de vuit fins a trenta metres d'eslora, tant en concessió com en lloguers anuals, es van oferir des de packs de quatre anys o l'opció de períodes més curts.

mail
D'altra banda també s'oferia els serveis de varador, des dels tradicionals, fins una oferta d'estada de sis mesos en el propi varador amb la pujada, neteja amb aigua a pressió i baixada per 160€ el metre d'eslora (IVA inclòs). Angeles de la Riva, capitana del port, ha qualificat aquesta edició com a positiva, “És el quart any que estem i la veritat és que no ens podem queixar. En comparació amb altres anys, com en el 2006 que es va vendre tot, aquest ha estat una mica més fluix, però ha anat bé, sobretot tenint en compte la situació actual. Hi ha gent que es va estar informant a l'estand que ara està venint al port a reservar places d'amarrament, la nostra filosofia resideix a mimar el client, donar-li un servei d'hotel de cinc estrelles.” afegia Angeles.
 
D'altra banda, Marina Badalona també va estar present amb un estand propi, presentant els productes Stop&Go i Call&Boating. Es tracta de dos nous serveis, el primer destinat a l'hibernatje de grans eslores –entre 15 i 30 metres i embarcacions de fins a 9 metres sense arborar- , i el segon destinat a les petites eslores, perquè ningú es quedi sense acostar-se al mar. Segons Juan Felipe Ruiz, conseller delegat de Marina de Badalona, “es tracta d'una proposta per donar resposta equilibrada a la necessitat de mantenir les embarcacions sota un criteri professional quan no s'està utilitzant per a la navegació”. També s'ha promocionat la seva nova marina seca de 240 embarcacions.

mail
El balanç sobre el seu pas pel Saló, a l'espera del tancament de transaccions comercials amb possibles clients, és positiu en quant a la marina seca i al lloguer d'amarraments. També destaquen la importància per part del port de donar un excel·lent tracte tant als seus actuals clients com als possibles contractants contactats al Saló.  D'altra banda, com a nota negativa destaquen l'eliminació per part de Fira de Barcelona de l'entrada directa, i també la desaparició de material durant la recollida de l'estand, fet que ja estan solucionant amb els organitzadors del certamen.

SBC comunicación

OPINA -TORNAR