VII regata Ophiusa Sitges-Formentera
 
Un dels molts al·licients de la competició és la possibilitat d'haver d'escollir entre dues rutes diferents
 
13/11/2009

La setena edició de la regata Ophiusa es va presentar el passat dia 14 de novembre a l'Espai del Mar del Saló Nàutic. José María Sirvent, director de la regata Ophiusa, Josep Mayans, Conseller de Turisme del Consell Insular de Formentera i Joana Maria Amengual, Directora General de Transport Aeri i Marítim del Govern Balear, van ser els encarregats de dur a terme la presentació de la competició.
 
La regata sortirà l’1 d'abril des del Port d'Aiguadolç i tindrà arribada a La Savina, a l'illa de Formentera. Un dels al·licients d'aquesta competició és la possiblitat d'arribar a la meta per dos recorreguts diferents, deixar Eivissa per babord o per estribord, fet que obliga els participants a haver d'escollir la ruta idònia en el moment adequat.
 
La regata ha estat organitzada per Ophiusa Iniciatives Nàutiques, en col·laboració amb el Port d'Aiguadolç (Sitges), Marina de Formentera, Formentera Mar i el Club Nàutic El Masnou. D'altra banda, Sirvent va destacar la importància de reservar prèviament, per part dels participants, les boies ecològiques instal·lades a l'illa de Formentera per poder preservar el fons marí d'aquest idíl·lic paratge.
 
Per a més informació o rumors sobre aquesta regata, consultar l'Inspector ACPET.

108

SBC comunicación / Ophiusa


OPINA -TORNAR