Lliurament de les plaques conmemoratives als ports esportius amb certificats de qualitat i gestió del medi ambient
 
Dins de la jornada técnica de gestió portuaria li son lliurats a ports de la Generalitat els certificats ISO9001 i ISO14001

16/11/2009
 
El president de Ports de la Generalitat, Manel Nadal, va ser l'encarregat el passat 11 de novembre al Saló Nàutic de Barcelona, de recollir les tres certificacions. Eva Subirà, directora d'AENOR a Catalunya va lliurar l'ISO9001 de qualitat i l'ISO 14001 de vaig mesurar ambient. D'altra banda María Comellas, directora general de Qualitat Ambiental del departament de Medi Ambient i Habitatge, va entregar a Nadal l'EMAS.
 
mail
També destacar l'entrega de les plaques conmemoratives als ports de l’ACPET amb els certificats de qualitat i gestió del medi ambient. Els ports guardonats i els representants d'aquests van ser: el Club Nàutic Port de la Selva (Octavi Candela, president); CN l'Escala (Narcís Carreres, president); CN l'Estartit (Jordi Ponjoan, president); CN Garraf (Antoni Colom, president); CN l'Ametlla de Mar (Jordi Pi, adjunt del president); CN l'Ampolla (Jordi Brull, president); Port Mataró (Joan Bellavista, Director); Port Ginesta (Rodrigo de Febrer, capità); Port de Roses (Magda Casamitjana, alcaldessa de Roses i presidenta del port); Marina Palamós (Mercè Palat, gerent); Port del Masnou (Fernando Mestre, director); Port Olímpic (Joan Guitart, director); Port Destral de Calafell (Rosa Flores, directora); Port de Torredembarra (Oriol Milà, capità director) i Port Fòrum (Marta García, responsable de serveis generals). 

 
La Jornada Tècnica sobre Gestió Portuària, celebrada abans de l'entrega de certificats, va tenir un gran èxit tant de participació com de les destacades intervencions dels seus ponents. La sala de conferències 4.3 del Saló Nàutic va estar plena de gom a gom a causa de l'interès que van despertar les diferents intervencions, destacant especialment la dels representants de ports de Catalunya com la de l’Oriol Milà, capità del port de Torredembarra que va parlar sobre la Integració de les certificacions en un port. Tot seguit va intervenir Eugeni Figa, sotsdirector del Club Nàutic Estartit, parlant del Medi Ambient ISO 14001. El tema de Seguretat i Salut Laboral, OSHAS 18001 va anar a càrrec de Joan Bellavista, gerent del Port Mataró. La taula fou moderada per Alfons Echegaray, vicepresident primer de l’ACPET. Per acabar la jornada maría Comellas i Alfredo García, president d'ECOGESA XXI, van presentar el Manual per a la Implantació de sistemes de gestió ambiental als ports esportius. Posteriorment es duc a terme l'entrega de certificats anteriorment citats.
 
Per poder veure les respectives fotos dels representants dels ports guardonats feu clik AQUÍ


SBC comunicación

OPINA -TORNAR