Celebració de l'Assamblea Extraordinària de la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius  i Turístics
 
Gabriel Sandoval, president de l'associació, va fer un balanç de l'any 2009 i va repassar les accions  a realitzar per a la temporada 2010

16/11/2009 
 
La FEADPT (Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics) va celebrar el passat 10 de Novembre l'Assamblea Extraordinària,  coincidint amb el Saló Nàutic de Barcelona. El seu president, Gabriel de Sandoval, va repassar les principals gestions dutes a terme per la Federació durant el 2009 així com les accions a realitzar en el 2010.
 
Com a actuacions realitzades es va informar de que la Federació ja disposa de pàgina web (www.feapdt.es). També es va fer entrega als assistents de la Guia per a la Implantació de Sistemes de Gestió Mediambiental (en versió castellà) que ha finançat  el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i que s'ha presentat al Saló.
 
En quant al Projecte  SEATRAINING, per a la formació de directors i personal dels ports esportius ja finalitzat, es va comentar que ja s'està treballant en la segona part en què es realitzaran les accions formatives. Com aspecte important es va informar que havent-se aprovat el títol que faculta els treballadors dels ports esportius a manejar embarcacions, pròximament es presenta el reglament d'aplicació.
 
El President va destacar també que la Reforma de la Llei 48/2003 està en tramitació al Congrés i que s'ha arribat a un Acord de col·laboració amb la CEACNA per exercir accions conjuntes. Finalment es va anunciar la celebració del XIII Symposium sobre Ports Esportius que tindrà lloc a Tarragona els pròxims dies 13 i 14 de Maig de 2010.

mail
Peu de foto: (D'esquerra a dreta): José Carlos Martín (president Marinas de Andalucía); Tomeu Bestard(Associació de Balears); Gabriel de Sandoval(president FEAPDT); Xavier Mangraner(president ACPET); Santiago Ara(president Associació Canària); Luís Manzano(president Associació de Clubs Nàutics i Ports Esportius de Múrcia)

FEAPDT
 
 
OPINA -TORNAR