El CN Port de la Selva presenta al Saló les seves competicions de vela pel 2010

Es va  destacar el Campionat de Catalunya i la Copa d'Espanya de 470, i la Copa Port de la Selva en la categoria de creuers
 
16/11/2009
 
El Saló Nàutic Internacional de Barcelona va ser l'escenari triat el passat dimecres 11 de novembre per presentar les competicions programades pel Club Nàutic Port de la Selva de cara a la pròxima temporada 2010. En la presentació, que es va desenvolupar a l'Espai del Mar del pavelló dos del Saló, van intervenir el president del club i vicepresident de la Federació Catalana de Vela (FCV) el Sr. Octavi Candela, el president de la FCV el Sr. Gerard Esteva, el vicepresident Sr. Antoni Colom i el Sr. Paul Maes entrenador de l'Equip Olímpic de Vela. Maes, amb una més que dilatada i consolidada experiència en la competició de vela, va parlar sobre l'organització del Campionat d'Espanya de 470 i la importància de tenir un bon equip humà tant a mar com a terra, declarant que “el Club Nàutic Port de la Selva està més que capacitat per dur a terme competicions d'aquest tipus”. En el mateix àmbit l'Octavi Candela va afirmar “que tot i ser un club petit, la nostra experiència, la preparació i els condicions de la zona –ja que afirmà que sempre s'han pogut dur a terme tots els competicions programades- fan del Port de la Selva i el seu Club Nàutic un lloc idoni per a les competicions de vela”.

mail
 Els ponents van realitzar la presentació de les diferents categories, en l’àmbit de la vela lleugera van destacar el Campionat de Catalunya i la Copa d'Espanya de 470. D’altra banda pel que fa referència a la competició en creuer és van presentar la Copa Port de la Selva, puntuable per la Copa d'Espanya de Creuers del Mediterrani nord, i el Circuit Català de Creuers.
 
Per concloure l'acte, tots els assistents van poder prendre un copa de cava alhora que compartien experiències i opinions amb celebritats com Paul Maes i joves promeses del món de la vela catalana.
 
 
SBC comunicación / FCV

OPINA -TORNAR