Presentació de la 34ª edició de la Palamós-Christmas Race 09 al Saló
La clàsica regata celebrada a Palamós acollirà a més de 100 regatistas de diferents nacionalitats

16/11/2009

La tradicional regata nadalenca de Classes Olímpiques de Vela es disputarà entre els dies 17 i 22 de desembre i s'espera una participació de més de 100 embarcacions. Les aigües de la badia de Palamós seran l'escenari on es podran veure grans campions com el medallista olímpic Rafa Trujillo en la clase Finn, o les subcampiones del món de 470 F, Tara Pacheco i Berta Betanzos.
A més d'aquests, altres grans figures internacionals han confirmat la seva presència a la regata empurdanesa, ja que no cal oblidar que la Nadala Race és una regata puntuable per al Rànquing Mundial i Europeu de Classes Olímpiques. Més d'un ja començarà a cercar la seva classificació de cara als JJOO de Londres 2012.

Brindis
A la presentació de la regata van acudir, entre altres, l'alcaldessa de Palamós, María Teresa Ferrés, el President del Club de Vela Palamós, Miquel Aviñó, el president del Saló Nàutic, Luis Comte, el President de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva i el vicepresident del Club Nàutic Costa Brava, Xavier Ribera.

SBC comunicación

OPINA - TORNAR