36ª edició de la Vila de Blanes II Trofeu Carla Bulgària Roses Beauty

Carla Royo-Villanova, esposa del príncep Kubrat de Bulgària i directora de la firma de cosmètica Carla Bulgària Roses Beauty, patrocina el trofeu

16/11/2009
 

El passat 11 de novembre va tenir lloc a l'Espai de Mar del Saló Nàutic, la presentació del 36è Trofeu Vila de Blanes de la classe Optimis, un dels més emblemàtics de la seva categoria a nivell nacional.
 
Els propers 13 i 14 de març son els dies senyalats per a la celebració del esdeveniment, organitzat pel Club Vela Blanes. A la presentació van assistir el president del club, Amadeu Nualart, el comodor, Oriol Subirà, el president de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva i Carla Royo-Villanova, esposa del príncep Kubrat de Bulgària i directora de la firma de cosmètica Carla Bulgària Roses Beauty, que patrocina aquest trofeu de vela, per segon any consecutiu.
 
Amadeu Nualart, president del Club Vela Blanes, va destacar que el Vila de Blanes II Trofeo Carla Bulgaria Roses Beauty és la regata que té més solera de les que es disputen a Espanya de la classe Optimis, ja que va arrencar després de disputar-se en aquest club un campionat d'Espanya d'Optimis l'any 1973.

Pasted Graphic
Oriol Subirà va remarcar que el Trofeu es disputa en un camp de regates excel·lent com és el litoral de Blanes, un lloc privilegiat per a la navegació que ha generat a molts regatistes. També va recordar els milers de regatistes infantils que han participat en aquest trofeu al llarg de la seva història, molts d'ells actuals promeses de la vela catalana.
 
El president de la FCV, Gerard Esteva, va felicitar el club per haver sabut mantenir un Trofeu com aquest, un mèrit tant dels socis del club com dels seus directius, que sempre han vetllat i potenciat la vela infantil, i la vela de base, com ho demostra el fet de ser pioners de l'activitat de la vela escolar a Catalunya. També va elogiar el fet que una signatura com la representada per Carla Royo-Villanueva, recolzi una iniciativa esportiva com la vela.
 
Per la seva banda Carla Royo-Villanova, en la seva intervenció va manifestar que el suport per part de la firma Carla Bulgària Roses Beauty a aquesta regata és per que la naturalitat i l'alegria que representa l'activitat de la vela forma part de la filosofia dels productes de l'empresa que representa, i a més, és una satisfacció el comprovar com amb aquest patrocini s'ajuda a que els nens s'apropin a l'esport de la vela.
 
L’acte de presentació va concloure amb la degustació de vi Búlgar, gentilesa de la esposa del príncep Kubrat de Bulgària.
 

mail


SBC comunicación / FCV


OPINA -TORNAR