Torredembarra presenta les seves activitats i certificacions
 
La presentació va corre a càrrec del Sr. Oriol Milà, director del port, on va exposar les activitats al Port de Torredembarra, i les Certificacions del Sistema de Gestió Integrada ISO 9001, ISO 18001 OHSAS, ISO 14001 i EMAS

13/11/2010
 
P1060462
El director del Port de Torredembarra, el Sr. Oriol Milà, va ser l’encarregat de presentar el dissabte 13 de novembre a l’estand de l’ACPET el programa 2011 d’Oci i Activitats al Port de Torredembarra, i també la Presentació de la Certificació del Sistema de Gestió Integrada ISO 9001, ISO 18001 OHSAS, ISO 14001 i EMAS.
 
Dins del programa de activitats, exposat amb molta claredat a través d’un detallat Power Point, es va destacar entre d’altres opcions les sortides de pesca amb diferents concursos organitzades pel propi club. També es va parlar de la iniciativa “Amarra y Disfruta” de la que Torredembarra en forma part, i en que oferirà les promocions els dies 7 i 8 de maig del 2011.
 
P1060484
Un altre punt destacat va ser el projecte “Tarragona de Tapes” que ja ha sigut un èxit en altres edicions i en la que aquest proper any Torredembarra és la localitat convidada. El projecte es durà a terme entre els dies 26 d’Abril i dos de Maig, dates en les que els restaurants participants presentaran lo millor de la seva oferta culinària en format de tapa. El propi Oriol Milà va destacar que en l’edició anterior alguns restaurants del Port de Torredembarra van estar molt ben valorats. La iniciativa està impulsada per l’Associació d’Hostelers y la Cambra de Tarragona. Un copa acabada l’exposició es va convidar a tots els assistents a una copa de cava.

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR