Entrega dels Certificats ISO9001, ISO 14001 i EMAS a quatre ports de l’ACPET
 
Els ports que van recollir els certificats van ser el Club Vela Blanes, el Club Nàutic l’Estartit, el Consorci Port Mataró i el Club Nàutic l’Escala

12/11/2010
 
P1060443
El Club Vela Blanes, el Club Nàutic l’Estartit, el Port Consorci Mataró i el Club Nàutic l’Escala van rebre el divendres 12 de novembre a les 13:30h a l’estand de Ports de la Generalitat, l’entrega dels certificats ISO9001, ISO 14001 i EMAS.

Eva Subirà, delegada a Catalunya de la Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR), va obrir l’acte amb un discurs en suport dels ports que decideixen de manera voluntària demanar aquests certificats de qualitat ambiental. Subirà va destacar que “des de els ports s’ha fet, s’està fent i es faran els deures” rememorant l’entrega de les mateixes certificacions l’any anterior a altres ports de l’ACPET. “No he vingut a donar un premi, he vingut a donar el reconeixement a unes trajectòries empresarials exemplars, ja que vull recordar que aquests certificats son voluntaris” va recalcar la delegada de AENOR a Catalunya.
 
P1060412
L’entrega de premis va ser efectuada pel Sr. Manel Nadal, Secretari per la Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. Per part del CV Blanes va recollir el certificat ISO 14001 i EMAS el Sr. Amadeu Naulart, president del club. Pel Club Nàtuic l’Estartit l’encarregat de recollir la certificació va ser el Sr. Jordi Ponjoan del Molino, president de l’entitat. Com a representant del Port Consorci Mataró va recollir el certificat el seu Gerent, el Sr. Joan Bellavista, i per part del CN l’Escala va recollir el certificat el Sr. Xavier López, director esportiu del club.
 
SBC /ACPET

OPINA - TORNAR