Port Segur-Calafell presenta el seu programa d'Activitats per al 2011
 
Entre la multitud d'activitats programades entre els mesos de gener i desembre Rosa Flores va destacar algunes com la regata de creuers i Hobie Cat, o la Xatonada popular
 
14/11/2010

P1060613
El Port Segur-Calafell va presentar dissabte 13 de novembre a l'estand de l'ACPET el seu programa d'activitats per al 2011. L'explicació la va realitzar la Sra. Rosa Flores, directora del port, que va detallar de manera clara i distesa la gran majoria d'activitats a desenvolupar en els diferents àmbits (esportiu, social, cultural, etc.) durant l'any que ve a les instal·lacions del Port Segur-Calafell.
 
Entre la multitud d'activitats programades entre els mesos de gener i desembre Rosa Flores va destacar algunes com la regata de creuers i Hobie Cat, o la Xatonada popular que es duran a terme al mes de febrer. Els cursos de pesca infantil i els espectacles infantils programats per  l’abril, i en el mateix mes la lliga de pesca que es disputarà entre els ports de Segur-Calafell, Torredembarra i Vilanova. També va destacar que en el mes d'agost, un dels més moguts de l'any, es realitzarà una cantada d'havaneres i un bateig subaquàtic en piscina entre d'altres moltes activitats. La directora de Segur-Calafell va destacar la tradició al port d'acompanyar la gran majoria d'activitats amb un copiòs àpat, “la gran majoria dels nostres esdeveniments estan acompanyats d'un bon àpat, on compartim experiències, ja no sabem si són més importants les activitats en si o el propi àpat”.
 
En l'explicació es
va destacar que Port Segur-Calafell també està subscrit a la iniciativa de “Amarra y Disfruta”  i dins aquest marc tenen visites programades durant el mes d'abril al Port Esportiu de Tarragona i al Club Nàutic Cambrils, al maig al Port de Torredembarra, al juliol a Port Calafat, a l'agost a Marina Sant Jordi i al CN Hospitalet-Vandellós. En finalitzar l'exposició es va convidar a tots els assistents a una copa de cava.

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR