La Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius  i Turístics celebra la seva Assemblea Extraordinària 2010
 
El President de la FEADPT, Gabriel de Sandoval, va repassar les principals gestions dutes a terme per la Federació durant l'any 2010 així com les accions a realitzar al 2011
 
19/11/2010

IMG_0073
La Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics (FEADPT) va celebrar el passat 10 de Novembre la seva Assemblea Extraordinària,  coincidint amb el Saló Nàutic de Barcelona. Prèviament a l'Assemblea es va celebrar la reunió de la Junta Directiva.  
 
En la ponència es va fer referència a la nova Llei 33/2010 de reforma de la Llei 48/2003 de Ports de l'Estat.  Així mateix,  també es va informar sobre l'IVA aplicable a la cessió i lloguer d'amarraments que a partir d'ara serà el tipus general. El President de la FEADPT, Gabriel de Sandoval, va repassar les principals gestions dutes a terme per la Federació durant l'any 2010 així com les accions a realitzar en el 2011.
 
Es va comunicar a tots els assistents que ja es disposa de l'Informe Anual de Ports Esportius a Espanya 2010, que anualment elabora la Federació.  Així mateix es va informar  que s'acaba d'iniciar el primer Curs d'Anglès per a Ports Esportius, sota el nom de “YES!”, que té l'objectiu d'ensenyar anglès a nivell bàsic i vocabulari nàutic als empleats de ports esportius, fet que els serà útil al seu dia a dia de treball al port i tracte amb els clients.

SBC /FEADPT/ACPET

OPINA - TORNAR