Marina Port Vell rep els certificats de Qualitat i Medi Ambient ISO 9001, ISO 14001 i EMAS
 
La Directora General de Qualitat Ambiental de la Generalitat va felicitar Marina Port Vell pel compromís adquirit en aconseguir dites certificacions, fet que dóna un plus de qualitat a unes instal·lacions ja de per si gaire reconegudes
 
P1060350
El divendres 12 de novembre a l'estand de l'ACPET del Saló Nàutic de Barcelona, la Sra. Maria Comellas, Directora General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Lars Appel, Director General de DNV (Det Nroske Veritas Business Assurance Espanya, S.L.), van fer entrega al Sr. Gabriel de Sandoval, Gerent de Marina Port Vell i a Javier Adame, segon Capità, dels certificats de Qualitat i Medi Ambient ISO 9001, ISO 14001 i EMAS, en reconeixement a l'òptima gestió duta a terme per la marina en aquest àmbit.
 
L'obtenció dels certificats de Qualitat i Medi Ambient suposen per a Marina Port Vell molts beneficis. Principalment proporcionaran una millor gestió ambiental de l'empresa que facilitarà la relació laboral entre els diferents departaments ja que el funcionament de l'empresa està sistematitzat definint responsabilitats i procediments.
 
A l'entrega, que va ser tot un èxit de participació, van assistir els representants de Marina Port Vell així com personalitats d'altres ports esportius i de diferents entitats del món de la nàutica. Maria Comellas va felicitar Marina Port Vell pel compromís adquirit en aconseguir les dites certificacions, fet que dóna un plus de qualitat a unes instal·lacions ja de per si gaire reconegudes. Al concloure l’acte es va obsequiar als assistents amb una copa de cava.

SBC/ACPET

OPINA - TORNAR