Emotiu homenatge a Xavier Mangrané

Després de finalitzar les jornades tècniques de l'ACPET es va realitzar l'àpat en honor als 21 anys de Mangrané al capdavant de l'Associació

10/11/2010

P1060084
Després de finalitzar la presentació del Pla Estratègic de l'ACPET es va realitzar un àpat en commemoració a Xavier Mangrané pels seus anys al servei com a President de l'ACPET. A l'esdeveniment van assistir tots els representants dels ports associats, representants d'altres ports de la península, periodistes de premsa especialitzada i figures institucionals. El dinar, que va tenir un aire distés i familiar, es va realitzar en un hotel al costat del recinte firal de Gran Via del Saló Nàutic.

P1060107
Un vegada tots els convidats varen estar situats a les seves respectives taules, va fer entrada Mangrané al costat de la seva esposa, MariCarmen Brasa. Mentre avançaven cap als seus respectius llocs el públic va ovacionar a l'expresident de l'ACPET, abraçades, encaixades de mans i somriures van acompanyar a Mangrané fins a la seva taula. En finalitzar l'àpat se li va fer entrega de diferents obsequis per part d'alguns dels assistents. Sens dubte va ser el moment àlgid de la trobada, on es va respirar molta emotivitat, sinceritat i agraïment. José Carlos Martín, President de Marines d'Andalusia va fer entrega a Mangrané d'una placa commemorativa.
P1060096
Tomás Gallart, actual president de l'ACPET li va entregar una altre placa i li va dedicar unes paraules en agraïment. Manel Nadal, Secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya va fer-li entrega del Pla de Ports i d’un cuadro. Després va ser el torn de Alfonso Echegaray, vicepresident primer de l’ACPET, que va realitzar un discurs amb una alta càrrega emotiva el qual va finalitzar amb una forta abraçada entre els dos. També Tomeu Bestard, representant dels ports de les Illes Balears li va fer entrega d’una metopa.
P1060121
Per finalitzar, una vintena dels assistents es van agrupar en front de la taula de Mangrané i li van dedicar una cançó que va arrencar el riure de gran part de la sala. Mangrané molt emocionat, fins i tot en algun moment amb els ulls humits, va agrair a tots els assistents el seu suport i en especial a la seva dona, MariCarmen Brasa, per la paciencia i ajuda durant tots els anys que ha estat al capdavant de l'ACPET. També va voler deixar constància que “la nova junta directiva de l'associació és una garantia de futur per a tots”.

P1060113 P1060118

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR