El Club Nàutic Salou commemora el seu 45 aniversari a l'estand de l'ACPET
 
La celebració del 45 aniversari va consistir en una exposició de la història del club, des dels seus inicis fins a l'actualitat
 
12/11/2010

P1060236
El dijous 11 de novembre va tenir lloc a l'estand de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) la celebració del 45 Aniversari del Club Nàutic Salou. A l'acte van estar present Josep Seguer, Gerent del CN Salou, Godofredo Domínguez, President del CN Salou, així com altres membres de l'ajunta directiva del club.
 
P1060221
La celebració del 45 aniversari va consistir en una exposició de la història del club, des dels seus inicis fins a l'actualitat. Als panells informatius exposats a l'estand es podia llegir temàtiques relacionades amb el club, com a dades sobre l'escola de vela, les transformacions realitzades a les instal·lacions, la composició de la junta directiva i els projectes de futur, entre d’altres temes.
 
P1060210
Els assistents a la commemoració van poder informar-se sobretot tot el que té relació amb el club i xerrar distesament amb tots els seus representants presents al Saló. Durant l'esdeveniment es va obsequiar els participants amb una copa de cava i un petit pica-pica.

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR