Presentació del Pla Estratègic de l'ACPET

La ponència sobre el nou pla va ser tot un èxit, tant pel treball realitzat en l’elaboració de l'informe DAFO com per la claredat de l'explicació

10/11/2010

P1050980
El dimarts 9 de novembre a les 11h l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) va presentar el seu Pla Estratègic de cara a l'any 2011 al Pavelló 4 - Sala 4.2. La presentació que va durar una hora i mitja aproximadament va anar a càrrec dels membres de la junta directiva Guerau Carrió, Rai Roca i Domènech Gómez.

El Pla Estratègic presentat davant una sala totalment plena, reflexa clarament quines són les fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces que afecten als ports de Catalunya. Entre les debilitats i amenaces més evidents l'estudi reflexa les relacionades amb el marc normatiu que afecta les renovacions de concessions  i el model futur de gestió portuària que prepara l'Administració.
P1050976
Aquests dos punts han estat sempre molt importants per a l'ACPET, i així ho han  fet saber repetidament a l'Administració sense obtenir una resposta clara respecte d'això. Per aquesta raó des de l'Associació es va valorar de forma molt positiva la intervenció de la Sra. Rosa Busquets, cap del Servei de Ports de la Generalitat, un vegada finalitzada la presentació, quan va felicitar l'ACPET per l'informe DAFO realitzat i pel Pla Estratègic 2011. "Us voldria felicitar per l'informe realitzat per l'Associació ja que pot significar una nova i diferent etapa de col·laboració entre l'Administració i els ports catalans.", va declarar la Sra. Rosa Busquets.

En la ponència es van reunir la gran majoria dels ports esportius de Catalunya representats pels seus presidents i gerents, i a la que també van assistir membres de l'Administració. Al costat de la Sra. Busquets estava assegut el nou president de l'ACPET, el Sr. Tomàs Gallart, que va declarar que "El gran treball realitzat pels membres de la junta directiva, Guerau Carrió, Rai Roca i Domènech Gómez, en l'elaboració del Pla Estratègic demostra el bon funcionament de l'Associació" i va afegir que "el canvi generacional també està present en l'ACPET, aspecte que aportarà noves idees i visions a la mateixa Associació i als ports catalans".

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR