Els fans del Festival Internacional de Cinema Fantàstic es citen al Port de Sitges-Aiguadolç

El port de Sitges organitzarà la festa i el sopar de la cerimònia inaugural del certamen

09-08-2012

cartel1sff1
El Port de Sitges-Aiguadolç col·labora amb el Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i acollirà alguns dels actes que es celebraran durant el certamen entre el 4 i el 14 d'octubre. Els actes que destaquen més son la festa i el sopar que organitzarà el Port per la cerimònia inaugural del Festival el dia 4 d’octubre.

El Port de Sitges-Aiguadolç ja va acollir aquest agost la segona minimarató de curtmetratges del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Com les de la Platja de Terramar, la majoria de projeccions van arribar de la mà de directors emergents del panorama cinematogràfic català i espanyol. Els assistents van poder gaudir amb les creacions de Leticia Dólera (Ho sento, et vull); Adrián Cardona, Rafa Dengra i David Muñoz (Brutal relax); Francisco Antonio Pentinat (El príncep de les escombraries); o Iñaki Sant Román i Rafa Martínez (Zombies and cigarettes).

Les sessions de curts han estat organitzades conjuntament pel Festival, l'Associació Turística de Serveis de Platges de Sitges i la revista ScifiWorld. La intenció és allargar l'ambient del Fantàstic més enllà de les seves dates oficials i, alhora, acostar els actes del certamen a diferents emplaçaments de la població.


SBC-Port de Sitges-Aiguadolç

TORNAR