El Club Nàutic Cambrils guanya el Campionat d'Espanya de Catamarans, en la categoria Fórmula 18

La tripulació formada pels preolímpics de Pequín 2008 Toni Rivas del CN Garraf i Fabián Escudé, gerent del CN Cambrils, van guanyar en 5 de les 9 proves i es van alçar amb el campionat

Setembre/2010

FotoEscudé_Rivas
Amb la victòria en 5 de les 9 proves disputades, la tripulació formada pels preolímpics de Pequín 2008 Toni Rivas i Fabián Escudé, representants del Club Nàutic Garraf i del Club Nàutic Cambrils respectivament, es va alçar amb el campionat d'Espanya de Catamarans en la categoria de Fórmula 18, celebrat a les Illes Menores, a Múrcia.

Les proves es van disputar amb condicions de vent molt variades, que van oscil·lar entre els 8 i els 16 nusos, però l'embarcació patronejada pels dos representants catalans va aconseguir fer-se amb la victòria. Per al tàndem Rivas-Escudé aquesta era la primera participació en un campionat nacional després que formessin part de l'equip preolímpic de Pequín 2008 a la classe Tornado, últim any de modalitat olímpica, ja que el Comitè Olímpic Internacional va deixar fora el Tornado per a la pròxima cita de Londres 2012.

Fotoequipo CN Cambrils
Tant per a Rivas com per a Escudé la participació en el Campionat d'Espanya ha estat molt satisfactòria “i hem gaudit d'unes condicions magnífiques”, afirma Fabián Escudé. Els dos regatistes volen donar continuïtat a la seva participació en competicions oficials pel que estan treballant amb l'objectiu d'aconseguir un nou vaixell. Els campions en la modalitat Fórmula 18 van patir per a “completar” l'embarcació amb què van guanyar la competició. El Club Nàutic Cambrils va participar en el Campionat d'Espanya amb 5 tripulacions.