Miguel Ángel Paneque Sosa, nou director gerent de l'APPA

El nou gerent de l'Agència Pública de Ports d'Andalusia substitueix Sergio Moreno

15/08/2012

nuevo gerente APPA
La consellera de Foment i Habitatge ha informat el Consell de Govern del nomenament com a director de l'Agència Pública de Ports d'Andalusia, APPA, de Miguel Ángel Paneque Sosa, que substitueix Sergio Moreno.

La consellera de Foment i Habitatge, Elena Cortès, ha informat el Consell de Govern de la Junta del nomenament de Fernando Herrera Marbre i Miguel Ángel Paneque Sosa com a directors d'Empresa Pública de Sòl d'Andalusia (EPSA) i de l'Agència Pública de Ports d'Andalusia (APPA), respectivament.

Per la seva banda, el nou director gerent de l'Agència Pública de Ports d'Andalusia, Miguel Ángel Paneque Sosa, nascut a Sevilla el 1969, és llicenciat en Dret per la Universitat de Sevilla.

Des de 1996 ha exercit els càrrecs d'assessor i coordinador de l'Assessoria Jurídica de l'Oficina de la Defensoria del Poble de Canàries (Diputat del Comú) en les àrees de serveis públics, serveis urbans, treball i funció pública, salut i sanitat pública, seguretat social i persones majors i amb discapacitat...".


SBC-marinasdeandalucia.com

TORNAR