Mostra Internacional de la Cervesa a Port Segur-Calafell

La mostra, organitzada per Cerveza Internacional (CI), i amb la col·laboració de Port Segur-Calafell i l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calafell, va tenir un gran èxit d’assistència


Agosto/2012

Cervesa Port Segur Calafell
Aquest estiu ha tingut lloc la I Mostra Internacional de la Cervesa a la Plaça del Port Segur-Calafell, organitzat per Cerveza Internacional (CI), i amb la col·laboració de Port Segur-Calafell i l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calafell. Els amants de la cervesa van poder visitar la mostra, que incloïa una barra de 16 metres d’allargada, per poder degustar les 30 varietats de cervesa que s’oferien, i que provenien de sis països diferents: Alemanya, Anglaterra, Austràlia, Bèlgica, Escòcia i Estats Units. També van haver-hi carpes de degustació gastronòmica, i parades amb diferents productes artesanals.

Entre els assistents, van estar present el President de Port Segur-Calafell, Sr. Luis de Patricio, i la Directora-Capità, Sra. Rosa Flores, que van fer un recorregut pels diferents estands de la mostra, acompanyats per la delegació municipal, i van finalitzar la seva visita amb la degustació de diversos productes.

Per als més petits, es va instal·lar una zona d’oci amb inflables, toro mecànic, circuit d’aventura, trampolí elàstic, i caseta de boles, entre d’altres. I per les nits, a partir de les 20h, va haver-hi música ambiental en directe, amb versions de tots els temps. L’edició es va tancar molt satisfactòriament ja que es va rebre una gran afluència de públic.


SBC-Port Segur-Calafell

TORNAR