Alicia Fras i Maria González (CN Cambrils) 4ª en 29er al Youth Sailing World Championships

Breaking News

agost 01
17:56 2019

El campionat, celebrat a Polònia, va comptar amb 10 classes i 382 participantsAlicia-i-Maria-29er-polonia-N

Alicia Fras i Maria González, regatistes del Club Nàutic Cambrils, finalitzen el Youth Sailing World Championships en 4a posició en la classe 29er, competint amb 25 parelles més d’arreu del món. La competició es va cel·lebrar a Gydnia (Polònia) del 13 al 20 de juliol. Un campionat que comptava amb 10 classes i 382 participants.

Les dues regatistes del CN Cambrils es van mostrar molt contentes i satisfetes amb el resultat aconseguit. Assegurant que ha estat una competició intensa però que van dur a terme amb molta constància. I és què des del primer dia van aconseguir col·locar-se quartes, sense deixar lliure aquest lloc en la classificació. El tercer dia van acariciar el pòdium però finalment, després de 13 proves totals, no va ser possible.