Acpet – Port News

Des-Ahogo, Immens i Tramendu s’alcen guanyadors del Campionat de Catalunya de Creuers ORC 2018

Breaking News

maig 03
19:26 2018

Les condicions de vent no van acompanyar dificultant molt la realització del Campionat organitzat pel Club Marítim Port GinestaORC Port Ginesta

Aquest abril ha tingut lloc en aigües properes a Port Ginesta el Campionat de Catalunya de Creuers ORC 2018 – V Trofeu Sailing Meeting, que ha estat fortement marcat per les difícils condicions de vent.

El Campionat ha suposat una dura feina per aconseguir fer una prova. El dissabte es va establir aplaçament a terra a causa del forte vent, amb més de 30 nusos, i finament no es va poder dur a terme cap prova. El diumenge per contra el vent va baixar a més de la meitat i va ser molt complicat sortir al camp de regates. Després d’anul·lar la primera prova per falta de vent i de diversos desplaçaments, finalment es va poder realitzar una prova vàlida, a la zona davant del Garraf, amb uns 10 nusos de vent de ponent.

Amb aquesta única prova del diumenge, es van alçar com a guanyadors del Campionat de Catalunya d’aquest any Des-Ahogo (1r Classificat), Yrcus II (2n) i Rats on fire (3r) en la Classe ORC 0-1, patrocinada per QM Nàutic, L’Immens (1r), Slick (2n) i Miriapodo (3r) en la Classe ORC 2 Ausmar, i Tramendu (1r), L’Oreig (2n) i Vértigo Dos (3r) en la ORC 3-4 Sail Select.

L’entrega de premis, que va tenir lloc al Village de la regata, va comptar amb la presència de Joan Tubella, president del CM Port Ginesta, Jordi Tubella, fundador de Port Ginesta, Vicenç Céspedes, director de la Regata, Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela, Rodrigo de Febrer, capità de Port Ginesta, i Antoni Subirana, director del Sailing Meeting.

El Campionat de Catalunya de Creuers ORC 2018, organitzat per tercer any consecutiu pel Club Marítim Port Ginesta en col·laboració amb Sailing Meeting, per delegació de la Federació Catalana de Vela, ha comptat aquest any amb la participació d’una vintena d’embarcacions de primer nivell, entre les quals dues unitats TP52.