Elba Martínez (CN Salou) es proclama Subcampiona d’Espanya Sub18 Làser 4.7

Breaking News

març 10
01:50 2020

Del 19 al 23 de febrer, el Club Náutico Dehesa de Campoamor, va celebrar el Campionat d’Espanya de Làser 4.7 amb la participació de 111 regatistesCN Salou regata

Del 19 al 23 de febrer, el Club Náutico Dehesa de Campoamor, va celebrar el Campionat d’Espanya de Làser 4.7 amb la participació de 111 regatistes. Dels regatistes del Club Nàutic Salou, es van desplaçar fins a la província d’Alacant per a participar al Campionat, els regatistes de la classe Làser 4.7: Elba Martínez, Paula Figueras i Guillem Margarit.

Les competicions no van començar amb bon peu, a causa de la falta de vent que malgrat els esforços del Comitè de Regates, van impedir la realització de proves en la primera jornada. Mentre que en la segona i tercera jornada es van poder celebrar tres proves cada dia en cada grup (groc i blau). La jornada del dissabte es tancava amb sis proves de classificació i un descart per al pitjor resultat de cadascun dels regatistes; quedant definits així els grups or i plata per a l’últim dia de competició.

Diumenge 23, l’últim dia de proves va costar molt al comitè de regates que va tenir que esperar per a tenir les condicions adequades i poder donar una sortida amb garanties, però finalment a les 15.02 i 15.11 es va donar sortida al grup or i plata respectivament, amb un eix de vent del 150 i amb 6-7 nusos d’intensitat.

La comunitat d’Andalusia s’emporta el campionat per Federacions Autonòmiques imposant-se en una ajustada classificació a la Comunitat Valenciana. La catalana Elba Martínez del CN Salou va aconseguir la medalla de plata a la categoria Sub18 Femenina (9a de la general), acompanyada de les valencianes Claudia Adan del CN Santa Pola (1a de la general) i Ana Clavero del RCN Calpe (11a de la general) que han ocupat la primera i tercera posició respectivament en aquesta categoria Sub18 Femenina. De la resta de regatistes de Salou, Guillem Margarit finalitza en la 46a posició de la general (5è català) i Paula Figueras en la 63a posició de la general (7a catalana).