Acpet – Port News

José María Van der Ploeg (CN El Balís) i Mònica Azón (CN Arenys) primers en el Campionat d’Espanya d’ILCA 6 i ILCA 7

Breaking News

juny 23
12:48 2021

José Luis Doreste, del CN Sant Feliu de Guíxols, va aconseguir una meritòria tercera posició en ILCA 7Foto-familia-ganadores-medios-1

Els catalans José María Van der Ploeg (Club Nàutic El Balís) i Mònica Azón (Club Nàutic Arenys de Mar) es van proclamar campions màster de ILCA 7 i 6 respectivament en el Campionat d’Espanya de la categoria organitzat pel Real Club Náutico de Portosín en aigües de la ria de Muros i Noia. En la competició van participar un total de 36 regatistes en ILCA 6 i 27 regatistes en ILCA 7.

En ILCA 7 el veterà regatista Van Der Ploeg es va emportar amb justícia la placa de Campió d’Espanya amb 16 punts, seguit de Javier Muñoz (Marina València) i del medalla olímpica canari José Luis Doreste (CN Sant Feliu de Guíxols). Mónica Azón en ILCA 6 va estar acompanyada en al podi en segona posició per Arturo Reina (RCN Estepona) i tercer Alfonso Moreno del (RCN Madrid).