Acpet – Port News

Lake Placid, guanyador absolut de la XIII Copa Comodor–Gran Premi Jotun–Memorial Nando Muñoz

Breaking News

maig 16
14:24 2023

Enguany, la cita ha comptat amb la participació de fins a 32 tripulacions en solitari i dobles de les divisions ORC, RI i Ral·li.2023-nauticescala-comodor-27

El Lake Placid, el Muscadet tripulat pels locals Yannick i Joan Abel Tarrés, s’ha proclamat vencedor absolut de la XIII Copa Comodor–Gran Premi Jotun–Memorial Nando Muñoz del Club Nàutic L’Escala. La regata de creuer puntuable per al Circuit de Regates Costaneres de la Federació Catalana de Vela ha tingut lloc a L’Escala entre els dies 6 i 7 de maig.

Enguany, la cita ha comptat amb la participació de fins a 32 tripulacions en solitari i dobles de les divisions ORC, RI i Ral·li. Totes elles es van enfrontar, dissabte 6 de maig, a un recorregut de 35 milles que els va portar des de L’Escala fins a les illes Medes i l’illa Messina abans de tornar al Club.

La sortida va tenir lloc al voltant de les 11:30 hores, després d’un bon esmorzar al restaurant Bol Roig i la reunió de patrons, que es va celebrar cap a les 10 h i durant la qual Pere Sala, delegat esportiu del CN l’Escala, va donar la benvinguda als participants.

Ja a l’aigua i en competició, la flota va navegar amb un vent del sud-est d’entre vuit i 10 nusos fins a les Illes Medes. La intensitat va augmentar lleugerament en el segon tram fins a l’illa Messina i malgrat alguna calma entre Messina i cap Norfeu, la major part de les tripulacions participants van poder finalitzar el recorregut. L’arribada dels últims es prolongava, no obstant això, pel descens del vent cap a la tard nit.