‘Maximo’ i ‘Rondalla’ guanyen el 38è Vila Blanes Creuer

Breaking News

març 25
20:22 2019

La “veterana” prova puntuable per la Copa Catalana Zona centre de creuers ORC ha estat enguany memorial Amadeu NualartVila Blanes

Fantàstic cap de setmana el que ha acompanyat a la flota de la classe creuer a la badia de Blanes. 8 tripulacions han competit en una regata que enguany ha arribat a la 38ena edició. El que fins fa uns anys era el “Trofeu Príncep de Girona” avui ja Trofeu Vila de Blanes, ha volgut aquest 2019 retre homenatge al que fins fa poc era el president de la nostre entitat Amadeu Nualart.

Dos grups (Classe 1-3 i Classe 4-E) varen dividir la flota dissabte per disputar la primera prova del trofeu després d’un bon esmorzar a les instal·lacions del Club. La Travessa Blanes-Lloret de Mar-Malgrat de Mar-Blanes (amb balissa de desmarcatge) amb un recorregut de 14,5 milles va iniciar un cap de setmana amb bon vent de sud. A la Classe 1-3 es va impossar el MAXIMO de Maribel Cadenas (CN Masnou) que va finalitzar el recorregut en poc menys de dues hores y mitja, seguit pel BEAGLE de Roger Ferrer i el KORRIGAN de Joan Balaguer, ambdos del CV Blanes.

Al grup de les Classes 4-E el iot de Jordi Vilar, WAIKIKI, no va participar en la jornada de diumenge. La lluita que es preveia amb el RONDALLA no va ser tal, i l’embarcació de Roger Solé es va fer amb el triomf en aquest grup després de guanyar les dues proves. El BABAU de Jordi Vidal va aconseguir el segon lloc i el TOSSUT DOS de Josep Peralta que no va competir dissabte i que va fer dos segons llocs diumenge va completar el podi en el tercer lloc.

L’Espai del Soci a les instal·lacions del Club va ser l’escenari de lliurament de premis i brindis per un Trofeu que durant els propers anys arribarà a 40 edicions i que es el preàmbul de una de les regates de creuer que els darrers anys està adquirint un protagonisme especial per la meteorologia tant canviant en les 69 milles del recorregut: la BMB (Blanes-Medes-Blanes) que es portarà a terme a finals de març.