SAILING COSTA BRAVA
FORFAIT D'AMARRATGES DE 7 NITS
DEL 1 DE  MAIG AL 31 D'OCTUBRE DE 2023
Vine a gaudir de la Costa Brava a uns preus immillorables amb el Forfait Sailing Costa Brava, de maig a octubre podreu disposar de set nits d’amarrament en qualsevol dels ports adherits a la promoció, d’aquesta manera durant una setmana podreu navegar per una de les costes més boniques del mediterrani amarrant a ports esportius de qualitat amb unes fantàstiques tarifes.

 RESERVA ONLINE


Preus

Tarifes per estada de 7 nits en diversos Ports/Clubs Nàutics de la Costa Brava (veure llista de Ports d’estada a sota), en trams per metre d’eslora, incloent taxes i impostos

#          
De 7 a 8 m. 292 € De 10 a 11 m. 394 € De 13 a 14 m. 534 €
De 8 a 9 m. 323 € De 11 a 12 m. 428 € De 14 a 15 m. 577 €
De 9 a 10 m. 348 € De 12 a 13 m 493 €    

 

Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava

GAUDEIX DE LA COSTA BRAVA

·    Nits per forfait: 7 nits. Estada en un amarrador assignat per la Direcció del Port. La tarifa no inclou cap altre tipus de servei (aigua, llum, electricitat,..), que, en tot cas, seran facturats i pagats a part.

·    Disponibilitat d’amarradors: Les estades als ports estan subjectes a la disponibilitat de cadascun. En cas de no haver disponibilitat en un port en concret, s’haurà de demanar disponibilitat a un altre port. La falta de disponibilitat  en els ports no serà motiu de devolució total o parcial de l’import del forfait.

·    Període dutilització: De l’1 de maig al 31 de octubre de 2023, sense possibilitat de pròrrogues.

·    Estada màxima en un dels ports adscrits a la promoció: 2 nits per forfait i port, ja siguin seguides o alternes.

·    Titularitat del Forfait: El forfait és personal i intransferible, tant per a l’embarcació com pel client que constin en el formulari de compra.

·    mero de forfaits que es posen a la venda: 100 forfaits.

·    Tipus de vaixell que pot acollir-se a aquesta promoció: vaixells monocasc d’entre 8 i 15 metres d’eslora (mides reals d’ocupació màxima). Queden expressament exclosos els catamarans.

·    Condicions de devolució: La no utilització total o parcial del forfait no dona dret a cap tipus de devolució total o parcial. Tampoc dona dret a devolució de cap import l’incompliment de la condició de no transferibilitat del forfait. Només s’admetran devolucions o cancel·lacions en el cas que per decisió de les autoritats sanitàries no es permeti o es restringeixi la navegació entre els ports que formen part d’aquesta promoció.

·    Contractació del Forfait:  Exclusivament a través de la web de l’ACPET (www.acpet.es).

·    Dades necessàries per fer la contractació del forfait: Nom i Cognoms, Adreça, Telèfon, E-mail i D.N.I. o Passaport del titular; Nom de l’embarcació, Eslora, Màniga i Calat.

·    Forma de reservar l’amarrador: Cal trucar per telèfon directament al port escollit per consultar disponibilitat, entre 72 i 24 hores abans de l’entrada al Port.

Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava

Ports

SAILING COSTA BRAVA

Port de Portbou

 

SAILING COSTA BRAVA

Club Nàutic Llançà

 

SAILING COSTA BRAVA

C. N. Port de la Selva

 

SAILING COSTA BRAVA

Port de Roses

SAILING COSTA BRAVA

Marina Empuriabrava

 

SAILING COSTA BRAVA

Club Nàutic l’Escala

 

SAILING COSTA BRAVA

Club Nàutic Estartit

 

SAILING COSTA BRAVA

Marina Palamós

 

SAILING COSTA BRAVA

Palamós C.N.Costa Brava

 

SAILING COSTA BRAVA

 Club Nàutic Port d’Aro

 

SAILING COSTA BRAVA

Club de Vela Blanes


Informació Sailing Costa Brava

Vine a gaudir de la Costa Brava a uns preus immillorables amb el Forfait Sailing Costa Brava, de maig a octubre podreu disposar de set nits d’amarrament en qualsevol dels ports adherits a la promoció, d’aquesta manera durant una setmana podreu navegar per una de les costes més boniques del mediterrani amarrant a ports esportius de qualitat amb unes fantàstiques tarifes.