El Club Nàutic Cambrils signa el conveni de la Setmana Catalana de Vela

La Setmana Catalana de Vela tindrà lloc de l’1 al 4 de maig al Club Nàutic Cambrils amb la participació de 800 regatistes i 600 embarcacions

30/01/2014

conveni cambrils
El Club Nàutic Cambrils, juntament amb l’Ajuntament de Cambrils, signa el conveni de la Setmana Catalana de Vela amb la Federació Catalana de Vela i el Consell Català de l’Esport. La signatura ha tingut lloc el dijous 30 de gener al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona.

Amb aquest acte es confirma el conveni de col·laboració que delega l'organització de la Setmana Catalana de Vela, de la qual és titular i propietària la Federació Catalana de Vela, al Club Nàutic Cambrils durant les properes tres edicions. A més la competició serà Gran Premi Generalitat de Catalunya.

La Setmana Catalana de Vela tindrà lloc de l’1 al 4 de maig al Club Nàutic Cambrils amb la participació de 800 regatistes i 600 embarcacions.

La Secretaria General de l'Esport atorga a la prova la categoria de Gran Premi de la Generalitat de Catalunya i col·laborarà en els aspectes organitzatius de la competició. Per la seva part, el Club Nàutic Cambrils es compromet a assumir el bon funcionament de les àrees de mar i de terra, els aspectes organitzatius referents a la infraestructura i mitjans de la seu i a la gestió, execució i coordinació del pressupost de la regata, així com a facilitar l'ús de la instal·lació portuària per a la celebració de l'esdeveniment, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cambrils.

L'acte ha comptat amb la presència d’Ivan Tibau, secretari general de l'Esport; Gerard Esteva, president de la Federació Catalana de Vela; Ramon Cañellas i Pep Subirats, delegat de vela i director esportiu del Club Nàutic Cambrils respectivament i Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils.

SBC-CN Cambrils

TORNAR