Marina Port Vell completa la Plataforma de Recepció

En la nova plataforma MPV crearà el seu centre de negocis nàutics per complementar l'establert Clúster Nàutic de Barcelona

20/12/2013

MPV plataforma
Marina Port Vell (MPV), que és a punt de convertir-se en un de les destinacions per superiots més importants del món i acabant la seva transformació per etapes al llarg de 2014. Es complau a anunciar la finalització de la plataforma de recepció on MPV crearà el seu centre de negocis nàutics per complementar l'establert Clúster Nàutic de Barcelona.

L'edifici que tindrà una arquitectura i disseny d'estil Mediterrani realitzat pels arquitectes Sergi Carulla i Óscar Blasco (SCOB Arquitectes) i comptarà amb una zona per a la tripulació que estarà dissenyada per l'Equip Creatiu, creadors del restaurant Tiquets i altres llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

La plataforma de Recepció i Centre de Negocis Nàutics estarà sobre el mar i constarà de dues plantes amb un total de 2.750 metres quadrats amb pràctiques mediambientals sostenibles. La plataforma creada té 1.600 metres quadrats. L'edifici està dissenyat específicament per controlar la llum i temperatura interior mitjançant les condicions climàtiques exteriors. Per això l'edifici estarà embolicat per una capa de formigó blanc dissenyada exclusivament per a Marina Port Vell per SCOB arquitectes i fabricat per Escofet, una empresa creadora dels sòls de formigó com el de Passeig de Gràcia o les Rambles amb més de 100 anys d'història.

A més de ser l'edifici destinat a rebre i donar serveis als clients, també comptarà amb un Lounge per a Capitans i un altre Lounge per a tripulació; amb una àrea per celebrar barbacoes, àmplies zones per relaxar-se, un gimnàs i terrassa. La zona de recepció comptarà amb sales de tractaments, servei spa i oficines. BWA ja s'ha compromès a portar la central Espanyola a Marina Port Vell. Compten amb 25 oficines per llogar amb terrassa.

SBC-Diario Marítimas

TORNAR