facebook
facebook
twitter
dv, 28 d desembre d 2018
El Club Nàutic Vilanova posa en funcionament el nou travelift de 30 tones del varador
El Club Nàutic Vilanova posa en funcionament el nou travelift de 30 tones del varador

És una nova inversió per dotar les instal·lacions del Club d'una competitivitat i solvència per continuar garantint un servei de qualitat

El nou travelift del Varador del Club Nàutic Vilanova estarà operatiu a partir del 24 de desembre. Aquest nou travelift, amb capacitat de 30 tones de càrrega útils, substituirà l'antic que havia quedat limitat a una càrrega de 12 tones, i que havia donat servei durant 31 anys. Aquesta és una nova inversió que realitza el Club Nàutic Vilanova per dotar les seves instal·lacions d'una competitivitat i solvència per continuar garantint un servei de qualitat.

Aquest nou equipament del Varador disposa de nova tecnologia que permet, entre d'altres coses, el seu comandament a distància, punts d'elevació mòbils i la possibilitat equilibrar automàticament el vaixell un cop carregat. El nou travelift també té més capacitat de gir que l'antic a la vegada que té més espai d'alçada lliure al seu interior. L'espai interior augmenta significativament de manera que, juntament amb el travesser avançat en forma de U, permetrà treure vaixells de gran eslora sense haver de desmuntar els backstay.

Bookmark and Share