facebook
facebook
twitter
dv, 28 d desembre d 2018
El CN El Balís dóna els primers 11.000€ per crear un Box a Sant Joan de Déu per al SJD Pediatric Cancer Center
El CN El Balís dóna els primers 11.000€ per crear un Box a Sant Joan de Déu per al SJD Pediatric Cancer Center

La donació s’inclou dins de la campanya “Fem un Box #paralosvalientes” iniciada per part del CN El Balís ara fa un any

El Club Nàutic El Balís es va sumar el passat 2017 a la campanya iniciada per l’hospital Sant Joan de Déu #paralosvalientes, una iniciativa solidària que busca recaptar 30 milions d’euros per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

El Balís va apostar per aquesta campanya sota el lema “Fem un box #paralosvalientes” amb l’objectiu de recaptar 50.000€ i així apadrinar un dels 9 box del nou Pediatric Cancer Center, un centre pioner a Europa que lluitarà per donar una solució a una malaltia que cada any afecta a més de 1.100 nens a casa nostra.

El passat 16 de novembre El Balís va fer la primera entrega d’11.000€ al centre mèdic, recollits de forma solidària al llarg d’aquest any gràcies a l’aportació dels socis del club. La campanya segueix en marxa al club nàutic i, a més, l’Escola de Vela del club, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, arrencarà el segon trimestre del curs de vela per a pacients de les unitats de fisioteràpia de Sant Joan de Déu.

Des del CN El Balís es vol conscienciar davant la necessitat d’invertir en projectes solidaris com el SJD Pediatric Cancer Center, per no oblidar que la infància és una etapa imprescindible, única i irrepetible que, tot i les dificultats, tots els nens i nenes haurien de poder viure amb la màxima felicitat possible. Com a societat cal contribuir i fer tot el possible perquè els nens mai deixin de ser nens.

Bookmark and Share