facebook
facebook
twitter
dj, 17 d desembre d 2020
El Port de Sitges i l’Eco de Sitges premien les millors postes de sol en un concurs fotogràfic
El Port de Sitges i l’Eco de Sitges premien les millors postes de sol en un concurs fotogràfic

El Port de Sitges-Aiguadolç ha aprofitat la reobertura dels seus restaurants i terrasses, des d’on es pot gaudir d’unes fantàstiques postes de sol, per organitzar un concurs fotogràfica sobre aquesta temàtica de la mà de l’Eco de Sitges. 

Les terrasses sempre han estat un privilegi en bars i restaurants. Sobretot en un país com el nostre on el sol és el seu principal aliat la major part de l’any. Però ara, a més d’un privilegi les terrasses s’han convertit en una necessitat. Espais amplis, agradables i segurs són un dels majors reclams avui dia i un dels punts forts del Port de Sitges. Multitud de terrasses a escassos minuts caminant del centre de Sitges. Sí, els nostres bars i restaurants tornen a estar oberts, no sols amb totes les mesures de seguretat vigents, sinó amb tota la il·lusió del món. Així que us esperen amb els braços –i les terrasses– ben obertes.

Amb aquest motiu el Port de Sitges i l’Eco de Sitges Es conviden a presentar a concurs totes aquelles imatges de postes de sol fetes des del Port de Sitges o les seves proximitats, des de l’1 fins al 20 de desembre. Cada participant pot presentar totes les fotografies que vulgui. Només ha de penjar la imatge a Instagram, etiquetant al @portdesitges i @lecositges utilitzant el hashtag #PostesAlPort. El concurs es tancarà dilluns 28 de desembre a les 12 hores del migdia.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR