facebook
facebook
twitter
dt, 21 d setembre d 2021
Els Ports de Catalunya presents al Cannes Yachting Festival amb la millor oferta turística
Els Ports de Catalunya presents al Cannes Yachting Festival amb la millor oferta turística

L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) ha estat present, del 7 al 12 de setembre, al Cannes Yachting Festival en representació dels seus 46 ports associats. Han sigut sis dies de bones impressions després de l’aturada general a causa de la pandèmia, amb una bona afluència de públic i un notable interés pel sector nàutic. 

Durant el Saló l’ACPET ha donat a conèixer tota l'oferta nàutica, esportiva i lúdica dels seus ports associats, sense oblidar que els Ports de Catalunya també promocionen el territori i els principals atractius del litoral català. 

D'altra banda l'Associació també ha informat sobre les seves principals promocions com són el Marina Day, el día dels Ports de Esportius; el ‘Navegar té premi. Amarra gratis!’ amb nits gratuïtes d'amarratge en els ports catalans; i el ‘Sailing Costa Brava’, un forfet d'amarrament a un fantàstic preu. Totes elles iniciatives per a fomentar i dinamitzar la navegació per tota la costa catalana així com per a apropar a tothom al mar. 

L'estand de l’ACPET va rebre la visita de diferents representants del sector, com es pot apreciar en la fotografia on estan Maria Cano de Ports de la Generalitat i Alex de la Fuente, Gerent del CN Vilanova, acompanyats pel Gerent de la ACPET, Xavier García. També va visitar l'estand Gabriel Martínez, President de Marinas de España, entre d’altres personalitats.

Com no podia ser d’un altre manera també es va recomanar el gaudi del la Vitamina Blava, una iniciativa que promouen els Ports de Catalunya com a destinació segura i saludable, ja que són espais oberts a l'aire lliure sense aglomeracions, on practicar l'esport i altres activitats, així com gaudir de la millor gastronomia, cultura i molt més, tot en un entorn incomparable al costat del mar.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR